آموزش آشپزي/ لوبيا ديرپز نباشد
همين روزهاي اول عرض کنم که کساني که به دنبال مطالبي در مورد «طرح جرخوردگي اقتصادي» (حذف يارانه هاي سابق)، مسائل سياسي، م. احمدي نژاد، وزير رفاه شدن صادق محصولي و... هستند اين ستون را نخوانند. من اينجا فقط آموزش آشپزي مي دهم.
اما آموزش امروز. امروز مي خواهم قورمه سبزي و طريقه پخت آن را به مخاطبان گرانقدر بياموزم. براي اين کار ابتدا بايد سبزي ها را پاک کنيد. براي پاک کردن سبزي هم بايد زير دست تان روزنامه بيندازيد تا اضافات سبزي روي فرش نريزد. اما مهم ترين نکته در طبخ اين غذا اين است که از چه روزنامه يي در زير دست تان استفاده کنيد، و دقيقاً همين جاست که نقش محمدعلي رامين در قورمه سبزي بسيار حياتي و سرنوشت ساز مي شود،
آشپزهاي مختلف، روزنامه هاي مختلفي را براي اين مساله پيشنهاد مي دهند. بستگي دارد. شما اگر مي خواهيد غذايي بپزيد که براي طرف رويش يک وجب روغن بايستد، بهتر است از روزنامه يي که در توپخانه منتشر مي شود استفاده کنيد، ساير روزنامه هاي آن طرفي هم به همين کار مي آيند؛ تفاوت شان تنها در ميزان روغني است که روي غذا مي ايستد،
در اين ميان روزنامه هايي مانند همشهري و... هم هستند. در اين شرايط روي خورشت شما روغني مشاهده نمي شود. هم براي کلسترول خوب است، هم براي اصول شهروندي،
اما اگر از روزنامه هايي مثل همين اعتماد يا حيات نو يا آفتاب يزد استفاده مي کنيد احتمالاً غذايتان ته مي گيرد. يعني يا مي سوزد يا مي سوزانندش، خودتان هم حرص بيخودي مي خوريد يعني عملاً به جاي قورمه سبزي صرفاً حرص مي خوريد. مثلاً حين پاک کردن سبزي به روزنامه يي که زير دست تان است نگاه مي کنيد و مي بينيد نوشته وزير سابق علوم (زاهدي) در آخرين روزهاي مسووليتش براي همسرش مجوز تاسيس دانشگاه صادر کرده. بعد ناراحت مي شويد. خب عزيز من بيخود اين روزنامه را مي گذاري زير دستت. کجاي اين ماجرا به قورمه سبزي که مي خواهي بپزي ربط دارد. اين خبر را مي خواني به جاي آنکه خانه ات بوي قورمه سبزي بگيرد، احتمالاً سرت بوي قورمه سبزي خواهد گرفت، نکن اين کارها را. انتخابات چند ماه پيش تمام شده و الان مهم ترين موضوع اين است که لوبيايي که مي خواهي داخل خورشت بريزي ديرپز باشد يا زودپز. به شما چه که اسفنديار رحيم مشايي در تعداد شغل دو تا گل به الهام زده، فوتبال که نيست قورمه سبزي است ها،
اما آموزش امروز. امروز مي خواهم قورمه سبزي و طريقه پخت آن را به مخاطبان گرانقدر بياموزم. براي اين کار ابتدا بايد سبزي ها را پاک کنيد. براي پاک کردن سبزي هم بايد زير دست تان روزنامه بيندازيد تا اضافات سبزي روي فرش نريزد. اما مهم ترين نکته در طبخ اين غذا اين است که از چه روزنامه يي در زير دست تان استفاده کنيد، و دقيقاً همين جاست که نقش محمدعلي رامين در قورمه سبزي بسيار حياتي و سرنوشت ساز مي شود،
آشپزهاي مختلف، روزنامه هاي مختلفي را براي اين مساله پيشنهاد مي دهند. بستگي دارد. شما اگر مي خواهيد غذايي بپزيد که براي طرف رويش يک وجب روغن بايستد، بهتر است از روزنامه يي که در توپخانه منتشر مي شود استفاده کنيد، ساير روزنامه هاي آن طرفي هم به همين کار مي آيند؛ تفاوت شان تنها در ميزان روغني است که روي غذا مي ايستد،
در اين ميان روزنامه هايي مانند همشهري و... هم هستند. در اين شرايط روي خورشت شما روغني مشاهده نمي شود. هم براي کلسترول خوب است، هم براي اصول شهروندي،
اما اگر از روزنامه هايي مثل همين اعتماد يا حيات نو يا آفتاب يزد استفاده مي کنيد احتمالاً غذايتان ته مي گيرد. يعني يا مي سوزد يا مي سوزانندش، خودتان هم حرص بيخودي مي خوريد يعني عملاً به جاي قورمه سبزي صرفاً حرص مي خوريد. مثلاً حين پاک کردن سبزي به روزنامه يي که زير دست تان است نگاه مي کنيد و مي بينيد نوشته وزير سابق علوم (زاهدي) در آخرين روزهاي مسووليتش براي همسرش مجوز تاسيس دانشگاه صادر کرده. بعد ناراحت مي شويد. خب عزيز من بيخود اين روزنامه را مي گذاري زير دستت. کجاي اين ماجرا به قورمه سبزي که مي خواهي بپزي ربط دارد. اين خبر را مي خواني به جاي آنکه خانه ات بوي قورمه سبزي بگيرد، احتمالاً سرت بوي قورمه سبزي خواهد گرفت، نکن اين کارها را. انتخابات چند ماه پيش تمام شده و الان مهم ترين موضوع اين است که لوبيايي که مي خواهي داخل خورشت بريزي ديرپز باشد يا زودپز. به شما چه که اسفنديار رحيم مشايي در تعداد شغل دو تا گل به الهام زده، فوتبال که نيست قورمه سبزي است ها،
منبع: روزنامه اعتماد 10/9/88
0 comments:
ارسال یک نظر